Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Watcher
 

Watcher

Det afprøvede versionsnummer: 
6.x-1.3
Kort beskrivende titel: 
En bruger kan overvåge noder og få en e-mail tilsendt ved kommentarer og ændringer af noden.
Beskrivelse af modulet: 

Modulet Watcher (på dansk Overvågning) giver brugerne mulighed for at overvåge noder for ændringer og kommentarer og herefter blive notificeret via e-mail.
Modulet er installeret her på drupal.dk. Prøv evt. at gå ind på en artikel, scroll ned i bunden af siden, og klik på linket Overvåg denne post for mig, og send mig en e-mail hvis andre kommenterer på den.
Næste gang en person opretter en kommentar til den pågældende artikel, vil du blive informeret om dette via e-mail. Modulet kan også opsættes til at sende en e-mail, når en artikel (gælder naturligvis for alle node-typer) biver redigeret/opdateret. Denne funktion har vi dog fravalgt her på drupal.dk.
Ligesom man kan overvåge artikler kan man også overvåge forum-indlæg, da de jo også er noder. På den måde kan brugerne få tilsendt e-mails når andre brugere har kommenteret deres indlæg i forum'et.
Modulet er også velegnet til at brugerne kan holde styr på deres favorit-noder + de noder de selv opretter. Hver bruger får nemlig tildelt en liste, hvorfra de hurtigt kan se alle de noder de overvåger, ligesom de kan fra- eller tilvælge at få tilsendt e-mail notifikationer.
Som admin kan du bl.a. indstille hvilke indholdstyper brugerne skal have mulighed for at overvåge, indholdet af de e-mails der sendes til brugerne, samt hvornår og hvor ofte e-mail notifikationerne skal afsendes.
Watcher modulet afhænger af modulerne: Node (Core-modul), Token (Contributed modul) og Comment (Core-modul). Læs evt. mere om forskellen på Core moduler og Contributed modules.

Afprøvet i Drupal version: 
6.x

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …