Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Simplenews
 

Simplenews

Det afprøvede versionsnummer: 
6.x-1.0-rc2
Kort beskrivende titel: 
Nyhedsbrev-modul
Beskrivelse af modulet: 

Modulet simplenews benyttes til 2 ting:
1) at give brugerne mulighed for at tilmelde/afmelde sig et nyhedsbrev via frontend. 2) at oprette og udsende nyhedsmails via backend.
Tilmelding og afmelding af nyhedsbrev Simplenews opretter 2 radio-knapper og en submit-knap i frontend. Den ene radio-knap er til tilmelding og den anden til framelding. Uanset om en bruger tilmelder eller afmelder sig, fremsender Drupal en e-mail til brugeren, som skal enten afvise eller godkende tilmeldingen/frameldingen. Alle tilmeldinger opsamles i backend. De tilmeldte e-mailadresser kan vises enten som en lang liste, eller som en kommasepareret liste. Har man mange e-mailadresser, der skal tilmeldes/afmeldes i backend kan dette gøres i eet hug, med en kommasepareret liste.
Oprette og udsende nyhedsmails Simplenews opretter en content-type med navnet newsletter issue. Når du opretter en node af denne content-type kan du indtaste en titel og selve teksten til nyhedsbrevet. Simplenews understøtter actions/triggers, hvilket vil sige at du kan opsætte systemet så nyhedsbrevet automatisk sendes når en bestemt begivenhed indtræffer. Ønsker du sende HTML e-mails eller e-mails med vedhæftede filer (både almindelig tekst og HTML) skal du desuden installere modulet Mime Mail.

Afprøvet i Drupal version: 
6.x

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …