Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Global Redirect
 

Global Redirect

Det afprøvede versionsnummer: 
6.x-1.x-dev
Kort beskrivende titel: 
Forhindrer duplicate content
Beskrivelse af modulet: 

Hvis du benytter modulet pathauto har du mulighed for at give dine websider nogle brugervenlige (og ikke mindst søgemaskinevenlige) URL’er.
Siden www.ditwebsted.dk/node/33 kan du eksempelvis navngive www.ditwebsted.dk/drupal-moduler. Men det betyder jo at der nu er to indgange til den samme webside. Det påståes at søgemaskiner som f.eks. Google straffer websider som kan tilgåes fra mere end een adresse, da det kan opfattes som et forsøg på snyd.
Om det er rigtigt at man bliver straffet af Google for såkaldt duplicate content kan diskuteres. Nogle mener noget, andre noget andet, men kun Google ved det. Jeg har personligt aldrig oplevet at blive lavere rangeret på Google med sider, hvor der var to indgange, men omvendt ser jeg heller ikke nogen idé i at have to indgange til samme side.
I hvert fald - hvis du ikke tør løbe risikoen kan du installere modulet Global Redirect som automatisk laver en såkaldt 301-redirect som vil fortælle Google "at siden www.ditwebsted.dk/node/33 nu hedder www.ditwebsted.dk/drupal-moduler og at det er sidstnævnte der skal optages i Google’s indeks".

Afprøvet i Drupal version: 
6.x

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …