Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Conditional Fields
 

Conditional Fields

Det afprøvede versionsnummer: 
6.x-1.0-beta2
Kort beskrivende titel: 
Ét felt kan kontrollere om andre felter (og feltgrupper) skal vises.
Beskrivelse af modulet: 

Conditional Fields - eller på dansk betingede felter - er et ualmindeligt nyttigt modul. Dog er det - i skrivende stund - stadig i beta og du skal derfor være varsom med, på hvilke websites du benytter modulet.
Modulet Conditional Fields giver dig mulighed for at tildele felter, som fungerer som "kontrollerende felter" for andre felter og feltgrupper.
Det er nemmest at forklare med et simpelt eksempel. Forestil dig at du f.eks. opretter en indholdstype med navnet virksomheder. Du har brug for at kunne oprette oplysninger om en række firmaer, men da det er en blanding af både private og offentlige virksomheder, har du brug for at kunne indtaste varierende oplysninger. Er det en offentlig virksomhed har du f.eks. brug for at kunne indtaste et EAN-nummer og er det en privat virksomhed har du brug for at kunne indtaste et SE-nummer.
I stedet for at begge felter altid er synlige og mulige at indtaste tekst i, uanset hvilken type firma der er tale om, kan du lave 2 radioknapper, hvor der skal vælges enten offentlig eller privat virksomhed. Vælges offentlig virksomhed vises feltet EAN-nummer, men ikke feltet SE-nummer. Og omvendt hvis der vælges privat virksomhed.
Modulet Conditional fields afhænger af moulet Content (som er en del af Content Construction Kit)

Afprøvet i Drupal version: 
6.x

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …