Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
CCK (Content ...
 

CCK (Content Construction Kit)

Det afprøvede versionsnummer: 
6.x-2.5
Kort beskrivende titel: 
Benyttes til at oprette indholdsfelter på indholdstyper
Beskrivelse af modulet: 

CCK står for Content Construction Kit og er et af de mest populære Drupal moduler. CCK benyttes til at oprette indholdstyper.
Forestil dig f.eks. at du skal lave et website for en virksomhed, der sælger træolie. Virksomheden vil , for alle deres produkter, vise en produktbeskrivelse, en brugsvejledning, et sikkerhedsblad (som pdf), et foto af produktet og til sidst angive om produktet henvender sig til undendørs- eller indendørs brug.
Webmasteren i virksomheden har altså brug for at du udvikler en side, der kan oprette produkterne. Siden skal indeholde et tekstfelt til produktbeskrivelsen, et tekstfelt til brugsvejledningen, et fil-upload-felt til pdf-filen, endnu et fil-upload-felt til produktbilledet og til sidst et par radioknapper eller checkbokse, til at angive om produktet er til udendørs- eller indendørs brug.
Det er hér CCK kommer ind i billedet. Med CCK kan du oprette alle disse typer felter (plus mange andre), ligesom du også kan sætte regler op for de enkelte felter. F.eks. at et felt skal være udfyldt, at et felt kun må indeholde numeriske værdier osv. osv.

Afprøvet i Drupal version: 
6.x

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …