Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Forums

Problemer med css/htaccess på nyinstallation

Indmeldt: 24 nov 2016
Indlæg:
Problemer med css/htaccess på nyinstallation

Hej i stuen, er her mon nogen?
Jeg har lige installeret drupal 8.2.3 på en gigahost-konto.
Installationen gik tilsyneladende fint, men da jeg så blev viderestillet til min side bagefter, var der intet css på siderne, kun sort tekst på hvid baggrund og intet layout. Der mangler muligvis også andet, men fraværet af css er det mest iøjnefaldende. Det gælder både almindelige sider og administration. Hvis jeg tager stien til en css-fil fra kildekoden og kopierer ind i browseren, siger den "No input file specified". Hvis jeg kigger via ftp, kan jeg se at css-filen findes.
Jeg har konstateret, at hvis jeg deaktiverer .htaccess-filen i sites/default/files ser det ud til, at virke som det skal. Men jeg går jo ud fra, at htaccess er der af en grund, så det er måske ikke det smarteste. Jeg er ret rusten i htaccess, men er der nogen der kan hjælpe? Google har ikke været til nogen hjælp. Jeg har indsat indholdet af .htaccess-filen herunder (kan ikke lige gennemskue, om forummet kan håndtere det).
På forhånd tak.
 
# Turn off all options we don't need.Options -Indexes -ExecCGI -Includes -MultiViews# Set the catch-all handler to prevent scripts from being executed.SetHandler Drupal_Security_Do_Not_Remove_See_SA_2006_006<Files *>  # Override the handler again if we're run later in the evaluation list.  SetHandler Drupal_Security_Do_Not_Remove_See_SA_2013_003</Files># If we know how to do it safely, disable the PHP engine entirely.<IfModule mod_php5.c>  php_flag engine off</IfModule>

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …