Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Forums

Erfaren og ambitiøs Drupal udvikler søges til Novicell

Indmeldt: 19 jun 2012
Indlæg:
Erfaren og ambitiøs Drupal udvikler søges til Novicell

Til vores Drupal team søger vi en flink og flittig Drupal udvikler, der får ansvaret for at udvikle webløsninger for eksisterende og nye kunder, så vi kan lave endnu flere fantastiske websites.
 
Novicell er en virksomhed i vækst, og du får over 120 unge, dynamiske kollegaer, der alle arbejder for at skabe gode resultater for vores kunder ved hjælp af intelligente webløsninger og online marketing.
 
Du kan læse mere om jobbet på Novicells hjemmeside.
 
Er du (eller kender du) den rette til jobbet, må du meget gerne kontakte mig på mma [at] novicell [dot] dk.
 
Mikkel Mandal
Drupal teamchef hos Novicell

Indmeldt: 11 jun 2016
Indlæg:
Freelance udvikling offsite

Hej,

Jeres virksomhed virker spændende og kan se at i har lige præcis den type udfordringer Jeg leder efter.
Jeg er uddannet Datafagtekniker og har arbejdet med PHP, MySQL/MSSQL, HTML, CSS og JavaScript siden 2001. Siden 2006 har jeg arbejdet med SEO, GIT/SVN, GitHub, JIRA, Drupal 5,6,7 og 8 og har arbejdet både som backend og/eller frontend-udvikler. Jeg er glad for mit job, derfor søger jeg ikke som fuldtidsansættelse, men som freelance.

Jeg har eget CVR nr. og har inden for det sidste års tid afsluttet 2 store projekter for hhv. TV ØST (Se min case her: https://www.cooper.dk/cases/tveast) og Region Sjælland (Se min case her: https://www.cooper.dk/cases/helbredsprofilen). Begge løsninger er lavet i Drupal 7 og er succesfuldt afsluttet nu, så derfor søger jeg nye udfordringer. Jeg har mulighed for at arbejde ca. 25 timer om ugen, freelance, offsite/remote (fra mit hjemme-kontor), betaling pr. time.

Glæder mig til at høre fra jer :)

Mvh. Cooper Webdesign

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …