Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Forums

Den bedste dansk host?

Indmeldt: 5 aug 2009
Indlæg:
Den bedste dansk host?

Hej alle
Først vil jeg sige tillykke med den nye website. Jeg synes det er en fantastisk ide at have nogle Drupal ressourcer specielt egnet til danskerne (jeg er selv englænder).
Jeg er stort set en Drupal noob og har brugt one.com som host til at oprette mit første site. Den virker ok, men der er ikke mulighed for at bruge .htaccess filer, som betyder at sitet er ikke 100% sikret.
Derfor vil jeg gerne høre hvem i synes er den mest drupal-friendly dansk host (eller udlandsk?).

Indmeldt: 27 nov 2008
Indlæg:
Drupal hosts

 

Hej Langford :-)

Tak skal du ha'. Det er dejligt med positivt respons, og det er super at du bidrager med indlæg i et ellers tomt forum :-)

Mht. hosting har jeg haft gode erfaringer med 2 firmaer indtil videre.

 1. Gigahost

  drupal.dk er hostet hos Gigahost, og det har fungeret fint indtil videre. Hvis du synes drupal.dk performer lidt langsomt, er det ikke Gigahost's skyld. Det er simpelhen fordi vi stadig udvikler på sitet, og derfor endnu ikke benytter de værktøjer som drupal tilbyder for bedre ydelse.

  Gigahost har den helt store fordel, at man selv kan konfigurere PHP-opsætningen (PHP.ini) via et kontrolpanel. En ulempe er derimod at man ikke kan kontakte dem telefonisk for support. Hvis du skal udvikle kommercielle sites for andre virksomheder ville jeg nok - af sidstnævnte grund - ikke vælge Gigahost. Men til alt andet er det fint.

 2. Wannafind

  Wannafind plejer jeg at benytte til mine egne kunder. Du kan selv vælge om der skal hostes på Windows 2003 server eller Linux. Wannafind har været på markedet i mange år, de har telefonsupport og virker meget professionelle. Der er desværre ikke mulighed for konfigurere PHP-opsætningen (PHP.ini) via et kontrolpanel, som hos Gigahost, men da man typisk kan få dem til at rette indstillingerne, ved at kontakte dem telefonisk, anser jeg det ikke som et problem.

Mht. udenlandske hosts så skal du være varsom med dette. I hvert fald, hvis det der vigtigt at dit site bliver placeret godt på Google. Søgemaskiner som Google kigger jo på IP-numre og udenlandske IP-numre bliver rangeret lavere på Google.dk end de danske.

Kenneth, submit.dk

 

Indmeldt: 12 aug 2009
Indlæg:
Hosting af Drupal

Hej Tony
Det afhænger meget af hvad formålet med dit site er. Hvis der er et site i mindre skala og hvor der ikke er det store hosting budget så kan hoteller som one, wanafind osv. godt benyttes. Men fælles for dem alle er at de har safe_mode=on i deres php indstillinger, og det er = trouble.
Jeg kan klart anbefale at man får sig en lille VPS som man har fuld råderet over, det er selvfølgelig en smule dyrer men man kan også smide lige så mange sites på den som den har ram og cpu til... Og hvis man ikke er en haj til terminaler og linux kommandoer så kan man i langt de fleste tilfælde få et interface som plesk eller andet lagt ovenpå.
Jeg har selv glimerende erfaringer med følgende hosting udbyder: AceNet, Fabit, Rackhosting
en helt tredje løsning kan være en server hos Linode, så er vi godt nok på amerikansk grund men det virker forbavesende godt. Her kan du helt selv konfiguere din server ned til hvilket styresystem du vil have på den, og det foregår via et point and click interface... Og så er det pi**e billigt.
> Rasmus

Indmeldt: 9 sep 2009
Indlæg:
Hetzner og DIR

Vi har rigtig gode erfaringer med hetzner.de's (www.hetzner.de) managed servers.
Vi har brugt dem nogle år, og er 100 % tilfredse. Lynhurtig support. Masser af båndbredde. Fine servere. Lav pris. De er gode til at opgradere både hardware og styresystem løbende. Vi har ingen problemer oplevet ved at Hetzner ligger i Tyskland - hverken med Google eller mht. kommunikationen med dem - vi får altid svar på engelsk, både telefonisk og pr. e-mail.
Jeg har ikke prøvet de virtuelle servere og ej heller deres unmanaged root-servere, men de er sikkert også gode.
Vi brugte DIR (www.dir.dk) før. De er også rigtig gode, og har en god support. De kan dog ikke konkurrere prismæssigt med hetzner.de.
Send mig en privat besked, så kan jeg sende dig en liste over nogle af de sites vi har liggende hos hetzner, og så kan du vurdere loadtider etc.
For the record: Jeg har intet med hverken DIR eller Hetzner at gøre, ud over at jeg er kunde hos dem.

Indmeldt: 29 aug 2010
Indlæg:
Unoeuro-Hosting

Sorry for writing in english, but my danish isn't that good at all. I hope that's not a big Problem.I'm looking for a danish hosting company for a small project (Drupal 7 based homepage and maybe later an openatrium based intranet. Both with only a small number of users and monthly hits. Therefor a small shared host should be ok, no need for an own/vps-server.I've read thru the comments and Gigahost sounds ok. Later on, I found the hosting company "Unoeuro" with nearly the same options as Gigahost (cronjob, mysql, php-memory limit 128 mb, subdomains, mailaccounts...) and even a oneclick-installation of Drupal but with a smaller price. Does anybody have some experience with this provider (speed, support, webinterface...)?Venlig hilsenFlorian G.
 
Links:
Openatrium
Gigahost
Unoeuro

Indmeldt: 6 jun 2010
Indlæg:
Re: Unoeuro-hosting

 
Hello Florian,
I'll have to apologize for my english - but like you, my english isn't that good :-)
But about your question, i've used Unoeuro for about 6 months now, and haven't met any problem at all. 
Their support is extremely fast and usefull. And Drupal works like a charm on their servers.
On the other hand, i've been working with a startup - which chose Gigahost as hosting company. In about 4 months, the server has been down about 4-5 times. Their lack of support is also something to be mentioned. 
Gigahost is pretty cheap but, in my opinion, not worth the price. 
Personally i'll go with Unoeuro :-)
Have a nice day!
Med venlig hilsenMark Andreasen 

HAg's billede
HAg
Indmeldt: 4 jun 2013
Indlæg:
Det bedste danske webhotel

Denne tråd er lidt gammel, derfor syne jeg det er på tide at vi får en update.
Jeg har en stor bøn: Når i anbefaler en udbyder, venligst oplys, hvilken løsning i har anvendt hos den pågældende udbyder. For eksempel er rigtig mange på Trust Pilot glade for Meebox. Jeg har prøvet deres billigste, som jeg bestemt ikke er glad for. Jeg gætter på at de tilfredse på Trust Pilot har brugt en dyrere løsning, men jeg ved det jo ikke. Havde jeg vidst det, kunne jeg have undgået at gå galt i byen, så venligst...

Indmeldt: 21 dec 2013
Indlæg:
Host

Har supergode erfaringer med UnoEuro, Wannafind, Curanet, Zitcom. (de er alle en del af samme selskab) 

Indmeldt: 1 nov 2016
Indlæg:
Forældet tråd

Jeg vil stærk anbefale https://www.proudwing.com/da/
Vi har flere sites hos dem og det virker perfekt. 

 • Det er gratis
 • Du kan skrive artikler og tips
 • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
 • - og meget mere …