Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Forums

Brugerprofiler

Indmeldt: 16 mar 2016
Indlæg:
Brugerprofiler

Hej forum
Håber lidt at her er en venlig sjæl som kan yde lidt bistand til en som pt. kun kan stave til Drupal.
Jeg har fået til opgave at tilpasse en Drupal site, som bl.a. andet indeholder et forum. Min udfordring består i at få placeret  indtastningsfelterne på en fornuftig vis. Jeg skal selvfølgelig have brugeren fornavn samt efternavne (og nogle andre informationer). Ligeledes skal brugeren også have mulighed for at vælge hvilke fora der ønskes overvåget. Og nu er udfordringen at jeg, under "Hjem => Administration => Indstillinger => Personer => Kontoindstillinger => HÅNDTÉR FELTER" ikke kan se den blok som hedder "Forum Notifikationer". Hvordan pokker skal jeg så kunne bestemme placeringen af den?

Indmeldt: 11 jun 2016
Indlæg:
Tilbud om hjælp

Hej, vi kan sagtens hjælpe dig med dine problemer :) kontakt os gerne via https://www.cooper.dk/kontakt
 
Siden 2001 har vi arbejdet med PHP, MySQL/MSSQL, HTML, CSS, JavaScript, SEO, GIT/SVN, GitHub, JIRA, Drupal 5,6,7 og 8 og har arbejdet både med backend og/eller frontend-udvikling.
 
Inden for det sidste års tid har vi afsluttet 2 store projekter for hhv. TV ØST (Se case her: https://www.cooper.dk/cases/tveast) og Region Sjælland (Se case her: https://www.cooper.dk/cases/helbredsprofilen). Begge løsninger er lavet i Drupal 7 og er succesfuldt afsluttet nu. Betaling foregår pr. time eller for komplette projekter.
 
Ser frem til at høre fra dig :)
 
Mvh. Cooper Webdesign

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …