Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Artikler

Dansk betalingsmodul til Ubercart

For your information:
Der findes nu et Ubercart-betalingsmodul (www.ubercart.org) til danske ePay (www.epay.dk). ePay har selv udviklet modulet. Har talt med en af deres teknikere, og de er ret flinke og hjælpsomme. Det er i øvrigt gratis at få oprettet en testkonto, som kan modtage "betalinger" mens man udvikler, og man forpligter sig så vidt jeg ved ikke til køb.
Modulet er testet og virker. Vi er ved at bygge en løsning med modulet, som går live en af de nærmeste dage.
Hent modulet her: http://www.ubercart.org/contrib/11391

0
Din bedømmelse: Ingen

7 kommentarer

Indsend kommentar

Smid mig din mail, så sender jeg en zip. :)

Hej Stefan
Tak for svaret! Jo jeg vil gerne prøve at se løsningen. Er dog mere eller mindre ved at skifte over til QuickPays løsning, den virker lige til og nem at integrere i eget layout.
Mvh.
 
Claus

Hej Claus.
Ja, der var en venlig sjæl der lå inde med en tweaked version som virkede tildels efter hensigten.
Ved dog ikke om jeg vil anbefale den, da den stadig har visse mangler og ikke er fuldt integreret med Epay.
Sig til hvis du vil forsøge dig alligevel, så sender jeg det gerne.
Mvh Stefan :)

Hej Stefan
Fik du løst dit problem? Jeg sidder nemlig med samme problem nu.
 
Med venlig hilsen
Claus

Hej Martin,
Lækkert site! Det hele virker super overskueligt og lige til.
Ja, jeg sad også først of fiflede med modulet, endtil jeg så disclaimeren. Vil dusuden nødig skulle gøre det hele igen når en ny version engang udkommer.
Kunne godt tænke mig at vide, hvordan du får menu'en rekunstreret og tilmed linked korrekt på betalingssiden? Jeg havde en del problemer med dette, og valgte efterfølgende at bruge betalings vinduet (som voldte ligeså mange problemer).
Har du evt. mulighed for at dele dit modul?
Mvh Stefan

Hej
Alle de problemer du nævner, var jeg også igennem - men modulet er ret simpelt, og det var lige til at rette i. Jeg er nok for vant til at man skal nørkle lidt med de mere eksotiske moduler, for at få dem til at virke præcist som jeg vil have det, så jeg tænkte ikke så meget over det ;-)
Jeg sendte mit opdaterede modul, hvor ovenstående problemer var løst, men de har så tilsyneladende ikke rørt ved det siden.
Og ja, de er meget flinke i supporten. Talte dog først med dem efter problemerne var løst.
Løsningen kører her: http://www.knowledgecottonapparel.com/home - og det er deres relay-løsning, hvor kunden bliver i websitets univers. Det er faktisk (set fra et teknisk synspunkt) blevet en rigtig god løsning.
Sig til, hvis du har konkrete spørgsmål til løsningen.
Med venlig hilsen
Martin
 

Hmm... Hvordan gik det med jeres projekt?
Jeg har netop afsluttet en lang process med Epays yderst primitive modul, og selfølgelig Ubercart. Det skal dertil siges at det ikke har været helt gnidningsfrit!
Det var planen at anvende det integrede layout, som anvender Epay relay-script til transaktioner. Allerede her går det galt, da alle sti'er ikke er lavet relative til den givne position. Alle billeder og css dokumenter linkes ikke korrekt og Epay foreslår selv et grimt-hack der ikke er kompatibelt med rene-url'er.
Der var flere ting der ikke spillede optimalt, og vi var derfor nødsaget til at falde tilbage på pop-up betalings vinduet. Dette virker udemærket, bortset fra at det i flere tilfælde fejler når en ordre endelig går igennem. Tror det skyldes at de igen laver diverse krumspring for at komme uden om fejl, denne gang i form at javascript callback som ikke altid er virker.
Hvis alt dette ikke var nok var der også problemer med priserne, en vare der koster 299,- i butikken blev nemlig til 2,99 i Epays betaling vindue. Efter lidt undersøgelse viser det sig at decimal-længden er hardcoded og ikke relativ til de indstillinger der sættes i Ubercart. Jeg nævnte dette til en af Epays teknikere og han foreslog jeg gangede beløbet med 100 når det blev sendt videre til Epay. GENIALT!
De påstår at deres modul er gennemtestet, og ja det kan da også godt være - men formenligt kun med en basic drupal installation under rene-url'er og med amatør-hacks.
De virker dog vildt flinke i kundeservicen, og er hurtige når man har spørgsmål! :) - Lidt sørgeligt at det er det eneste positive.

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …