Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Moduler (ikke-core ...
 

Moduler (ikke-core moduler)

Opret menuer ud fra taksonomier med "Taxonomy Menu" modulet

Bruger du som jeg taksonomier til at håndtere forskellige kategorier af indhold, så har du sikkert bemærket, at det kræver noget manuelt arbejde at håndtere menuer. Modulet Taxonomy Menu opretter automatisk en menu til hver taksonomi.
Dvs. har du en taksonomi over alle danske kommuner, så får du en menu, som automatisk indeholder alle kommuner. 

Ny video tutorial: Opret billedgalleri med Galleria

Der er nu udarbejdet en ny video tutorial som viser, hvordan du kan lave et billedgalleri med tredjepartsmodulet Galleria. Se den her:
Tutorial 5 - Opret billedgalleri med Galleria
 

Drupal som webshop

*****
Update d. 12.8.2013

Dansk betalingsmodul til Ubercart

For your information:
Der findes nu et Ubercart-betalingsmodul (www.ubercart.org) til danske ePay (www.epay.dk). ePay har selv udviklet modulet. Har talt med en af deres teknikere, og de er ret flinke og hjælpsomme. Det er i øvrigt gratis at få oprettet en testkonto, som kan modtage "betalinger" mens man udvikler, og man forpligter sig så vidt jeg ved ikke til køb.

Anbefalede Drupal 6 moduler

Drupal 6 er et modulært system. Kernen i systemet (kaldet core) består af nogle grundlæggende moduler (kaldet core moduler), som indeholder den funktionalitet, der betragtes som essentiel for et Drupal-site.
Når du installerer Drupal medfølger core-modulerne automatisk. Nogle er aktiveret fra starten. Andre skal du selv aktivere, hvis du ønsker at benytte dem.

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …