Du er ikke logget ind: Log ind eller opret profil
 
Drupal generelt
 

Drupal generelt

Invitation til Drupal Dev Days 2016

Kære danske medlemmer.

Teamet bag Drupal Dev Days 2016 vil gerne invitere jer til årets begivenhed, der finder sted fra d. 21-26. juni i Milano, Italien, også kendt som et af verdens brændpunkter indenfor mode og design.

Nyt virk.dk lanceret på Drupal

Erhvervsstyrelsens ti år gamle indberetnings- og informationsside har fået en gennemgribende overhaling og er netop lanceret på en spritny Drupal platform.
Der er tale om en gennemgribende opgradering, der på den ene side strømliner de eksisterende funktioner og på den anden tilføjer nye og forhåbentlig værdiskabende elementer.

Skal man vælge Drupal 6, Drupal 7 eller Drupal 8?

Drupal 8 findes i skrivende stund i en alpha version (alpha8). På et tidspunkt går man over i beta, og efter en række beta-versioner vil vi se en RC (release candidate). Først herefter vil vi se den endelige og officielle version 8.0.

Det kan du forvente af Drupal 8

Drupal 8, som er den kommende version af Drupal, ligger nu klar i en alpha-version. Det kan naturligvis ikke anbefales at benytte Drupal 8 endnu, men der er jo bestemt ikke noget i vejen for at downloade den, og se lidt nærmere på hvad vi kan forvente os.

DR følger trop med TV2 og TV3 og vælger Drupal

Danmarks Radio har gennem længere tid været igennem en udvælgelsesprocess omkring nyt CMS til DR. Kapløbet mellem de forskellige CMS'er endte i en finale mellem Umbraco, Typo3 og Drupal. Og endnu engang var det Drupal, der løb af med sejren.

11 kommuner til stormøde om Drupal-samarbejde

Først var det de private virksomheder og ikke mindst medievirksomhederne, der kastede deres kærlighed på Open Source CMS’et Drupal, og nu er der meget, der tyder på, at også det offentlige, med kommunerne i spidsen, har set sig lun på Drupal.

Københavns Kommune vælger Drupal

Danmarks folkerigeste kommune, Københavns Kommune, har besluttet at flytte deres eksisterende hjemmeside www.kk.dk og deres intranet KKnet over på en ny fælles platform, der skal udvikles i Drupal.

Syddjurs kommune vælger Drupal

 
Først var det Ballerup Kommune, så var det Københavns Kommune og nu har også Syddjurs Kommune truffet beslutning om, at overføre deres website og en række underliggende portaler til en Drupal platform. 

Anbefalede Drupal 7 moduler

Drupal 7 er et modulært system. Kernen i systemet (kaldet core) består af 43 grundlæggende moduler (kaldet core moduler), som indeholder den funktionalitet, der betragtes som essentiel for et Drupal-site.
Når du installerer Drupal 7 medfølger de 43 core-moduler automatisk. De 28 er aktiveret fra starten. De øvrige skal du selv aktivere, hvis du ønsker at benytte dem.

Danmarks næststørste websted vælger Drupal

I Juni 2011 offentliggjorde TV 2, at man har valgt Drupal som nyt CMS til tv-stationens websteder. Det betyder, at Drupal endnu engang er blevet valgt af en af de helt store internet-aktører i Danmark. Tv2.dk er nemlig Danmarks næststørste websted med over 150 millioner månedlige sidevisninger. Det viser statistikker fra Foreningen af Danske Interaktive Medier, FDIM.

  • Det er gratis
  • Du kan skrive artikler og tips
  • Du kan få hjælp eller hjælpe andre 
  • - og meget mere …